Кюстендилското радио

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Кюстендилското радио „Ритъм +” излъчва от 2001 г. За кратко време се превръща в най-слушаната радиостанция в гр. Кюстендил и областта. Програмната схема на радиото е ориентирана главно към българската музика и съвременната фолк вълна.

Място в ефира на медията намират световната и славянска музика, балканските ритми, както и българската народна музика. Популярността му нараства с организираните концерти на най- популярните български поп фолк звезди на стадион,,Осогово” и стадион,,Странджата”.Сред имената поканени да пеят на сцената на Радио ,,Ритъм+” са били Деси Слава, Азис, Орхан Мурад, Глория, Анелия, Преслава, Константин,Камелия,Ивана и други.

В студиото през годините са гостували изпълнители от различни жанрове като се започне от Тони Дачева и се стигне до Веселин Маринов. Място в ефира на радиото намират и изпълнителите от местната сцена, част от, които станали популярни далеч зад границите на Кюстендилска област.

Това например са почетният президент и основател на радиото г-н Благовест Порожанов, Румяна Попова, Ина, Атанаска Ковачка, Цветанка Илчева, Дончо Андонов, Кирил Дрингов и други.

Mobile Devices

 

ВАЖНО!

Публикувано на  15.09.2023 г.

Рекламна оферта на Радио 'Ритъм +' за Местни избори 2023

1. Рекламен клип до 30 сек.       -  10.00 лв. на излъчване.
2. Платен репортаж 3-5 мин.       - 150.оо лв. на излъчване.
3. Излъчване на интервю 30 мин.   - 200.00 лв.
4. Излъчване на прогр. декларация - 150.00 лв.

За заявки и запитвания: +359.898 663 002